Notícies de la ràdio

Ràdio Barberà inicia la temporada 16-17

auricularsRàdio Barberà comença aquest 12 de setembre la nova programació de la temporada 2016-2017. Un any més, aquesta casa aposta per la informació més propera i actual sempre acompanyada dels millors programes temàtics i sobretot de la millor música.

El magazín Barberà al dia (11 a 13h) continua sent el protagonista dels matins a Ràdio Barberà, amb tota la informació local, entrevistes, seccions de diverses temàtiques i tertúlies per comprendre la realitat més propera. A la tarda és el torn de donar la paraula a les entitats barbarenques al Punt de Trobada (18 a 20h) i a conèixer què succeeix a la resta d’indrets del territori català amb La tarda (16 a 18h).

Com cada temporada l’actualitat més immediata ve de la mà dels serveis informatius amb el  98.1 Notícies (13 a 14h) on es dóna a conèixer tota la informació a nivell local i comarcal.

I novament El Marcador serà l’encarregat de mantenir-nos al dia de tota l’actualitat esportiva local (diumenges, d’11.30 a 14h i de 18.30 a 20.30h, en funció de l’agenda esportiva).

Els infants i adolescents seran els protagonistes del vespre (20.30 a 21h) amb L’hora del conte, Adolescents.cat, Capità Gingebre, La Moixiganga i Estudi 3.

Com ja es tradició, la música sempre ha tingut un gran pes a Ràdio Barberà,  i precisament per aquest motiu aquesta casa compta amb diferents espais on es tracten tot tipus d’estils. Un any més, Guantanamera (dilluns, de 21 a 22h) portarà els millors sons del Càrib; A la carta (dilluns, de 22 a 23h), l’actualitat musical amb agenda de concerts i entrevistes i  Entre Vinilos (dijous, de 21 a 22h) continuarà amb el repàs a la millor música dels últims anys.

Al cap de setmana és el torn de la música més tradicional catalana amb Llargs i curts (dissabte, de 9.30 a 10.30h), també comptarem amb la millor música rock de Decibelios Perdidos (dissabte, de 13 a 14.30h) i amb la música dels 70 i 80 d’Acuarela (dissabte, 14.30 a 16.30h).

L’actualitat cinematogràfica ve de la mà del ja tradicional Vistarama (divendres, de 21 a 23h) i, juntament amb l’actualitat literària, del Plus d’elegància (dijous, de 22 a 23h).

La Cantonada (dimecres, de 21 a 22h) farà riure una temporada més als seus oients i Peluts (dimarts, de 21 a 22h) continuarà donant a conèixer tot allò que no sabíem de les nostres mascotes.

Valors a l’alça (1er i 2on dimecres de mes, de 22 a 23h) ens farà reflexionar sobre el món on vivim, i la perspectiva de gènere l’aportarà el Dones i més (3er dimecres de mes, de 22 a 23h). El quart dimecres de mes es reserva per emetre en directe el Ple Municipal que comença a les 19h.

Finalment, Reenfoca2 obrirà una finestra a aquells temes d’actualitat certament oblidats per els grans mitjans de comunicació (dimarts, de 22 a 23h).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *