Informació local

Arrenca el Punt de Trobada

taula so RBEl magazín de tarda Punt de Trobada també ha iniciat la temporada aquest dilluns 12 de setembre i ho ha fet amb actualitat esportiva, l’agenda cultural, l’horòscop, consells per a tornar a la feina de la millor manera possible i molts més continguts.

A més ja podeu accedir al programa del Barberà al Dia d’aquest dimarts 13 de setembre de 2016, on podreu sentir l’entrevista al portaveu de Recuperem Barberà, José Luis Rivera i al portaveu del PP, Jaime Fernández, en les quals fan la seva valoració del ple municipal del passat mes de juliol. A més, Anna Cairó, en la secció “Les dents”, ens ha parlat sobre els falsos mites de l’ortodòncia.

També podeu accedir al 98.1 Notícies d’aquest dimarts 13 on les dades de l’atur, la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la nostra ciutat i la visita de l’alcaldessa de Barberà al Parlament Global d’Alcaldes de l’Haia han estat els protagonistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *