Informació local

El hip hop dóna una alternativa als joves de Medellín

Juan MuñozLa Biblioteca Esteve Paluzie va acollir aquest dimarts 4 d’octubre el primer dels dos actes que organitza Barberà del Vallès dins el programa “Ciutats defensores dels Drets Humans”. Aprofitant l’inici d’un nou cicle de l’Aula d’Extensió Universitària, l’equipament cultural va acollir la conferència “El dret a la pau a les comunes de Medellín”, a càrrec de l’activista per la pau, la convivència i la no violència a Colòmbia Jeison Castaño, ‘Jeihhco’.

A l’acte, l’artista del rap colombià va donar el seu punt de vista sobre l’actualitat sociopolítica de Colòmbia, sobretot després del referèndum efectuat el passat diumenge 2 d’octubre. A més, va donar a conèixer què és el hip hop, de quines disciplines es configura i què significa per al canvi social que estan intentant dur a terme a la Comuna 13, zona d’on prové.

A continuació, Castaño va procedir a fer un repàs de tots els projectes que realitzen tant amb els col·lectius més joves com amb la població en general de Medellín, tots promoguts a través de la iniciativa Casa Kolacho.

La xerrada va finalitzar amb les intervencions de diversos oients a la sala que van poder preguntar les seves inquietuds a l’artista colombià. A més, van poder col·laborar, marcant el ritme, en una interpretació de rap amb la qual Jeihhco va delectar als assistents.

A continuació podeu escoltar íntegrament la conferència de Jeison Castaño.

Join the discussion

  1. Pingback: PCPB | Ciudades Defensoras de los Derechos Humanos

  2. Pingback: Ciutats Defensores dels Drets Humans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *