Ràdio Barberà

El Punt de Trobada prepara Halloween

punt_trobada_oasisEls companys del Punt de Trobada es van traslladar el divendres 14 d’octubre al Bar Oasis (passeig doctor Moragas, 225) per a dur a terme un programa especial basat en la festivitat de Halloween. Durant dues hores, els i les oients van poder aprendre com organitzar la millor festa, quin serà el maquillatge més destacat per a les nostres disfresses, els rituals més tradicionals o les sèries més aterradores per a aquests dies.

A més, l’Andrés Aracil i la Jacqueline Rodríguez van poder parlar amb la cantant Betty Akna. Per a saber què va succeir la tarda de divendres al Bar Oasis només cal que escolteu el programa aquí mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *