Barberà al dia

Barberà inicia les activitats del 25N

25nBarberà del Vallès commemora un any més el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, que es celebra el 25 de novembre, i per aquest motiu durant les properes setmanes es duran a terme diverses activitats al voltant d’aquesta temàtica organitzades per l’Ajuntament de Barberà i diverses entitats del municipi.

Ràdio Barberà ha començat a fer un repàs d’algunes d’aquestes iniciatives, concretament del taller “Les múltiples cares de la violència de gènere” i del cinefòrum de la pel·lícula “Maria la Portuguesa”.

Per a saber tots els detalls d’aquestes dues propostes el Barberà al Dia ha parlat amb la vice presidenta de l’associació de dones Braç a Braç, Manoli Arriaga i amb la terapeuta Sònia Campos.

 

Podeu escoltar l’entrevista aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *