Barberà al dia

Les sabates com a símbol de rebuig a la violència masclista

25n_2Aquest mes de novembre està acollint diverses activitats per a commemorar un any més el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, que es celebra el 25 de novembre.

Des de Ràdio Barberà s’està duent a terme un repàs a totes aquestes iniciatives. Aquest dimecres 9 de novembre ha estat el torn de l’associació per a la Igualtat Dones.com. La seva presidenta, Alícia Pasano, ha explicat les diverses activitats que l’entitat ha organitzat durant les properes setmanes.

Enguany, destaca la campanya de recollida de sabates de dona i nena que seran posteriorment pintades de vermell per a emular la iniciativa ‘Sabates vermelles’ de l’artista mexicana Elina Chauvet. Aquesta és una escenificació del dol col·lectiu amb sabates vermelles que representen el color de la sang i el dolor per la violència masclista i la mort de milers de dones al món.

Podeu escoltar l’entrevista aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *