Ràdio Barberà

Els i les representants dels grups municipals analitzen l’any 2016 a Ràdio Barberà

taula-rodona_1El passat dijous 1 de desembre, aquesta casa va acollir una taula rodona política entre els i les portaveus dels grups municipals representats al Ple del consistori barberenc, menys el del Partit Popular que a última hora no va poder participar-hi.

Aquesta ha estat la primera vegada que Ràdio Barberà és l’escenari d’un debat d’aquest tipus.

La tertúlia, conduïda pel locutor Jordi Martín, es va estructurar en tres blocs. En el primer els diversos representants van poder fer una valoració sobre els projectes duts a terme durant aquest any 2016 i alhora van poder manifestar quines haguessin estat les decisions presses en el cas dels grups municipals que no formen part de l’equip de govern.

taula-rodona_3

Rere aquest bloc, es va dur a terme el segon, en el qual es van tractar els projectes de futur i les principals polítiques que s’haurien de dur a terme durant l’any 2017; i per últim, un bloc on la ciutadania va ser la protagonista, amb la seva participació fent preguntes durant el programa.

Podeu escoltar tota la taula rodona aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *