Ràdio Barberà

Ràdio Barberà us desitja bones festes

radio-barbera_logoivoox-nadal_3Ràdio Barberà s’afegeix a la celebració de les festes nadalenques i ho fa amb una programació especial durant els propers dies on la música i la informació local seran les protagonistes .

El dimarts 27 de desembre s’inicia la programació amb la millor música i a continuació, com sempre, us oferirem el recull de les noticies més destacades de la setmana anterior.

Tant dimarts 27 de desembre com el dilluns 2 de gener, la música donarà pas al resum dels fets més rellevants del 2016 en un especial del 98.1 Notícies.

Durant tota la setmana, a les 18h el Punt de Trobada farà un repàs als moments més destacats d’aquest 2016 i de la mateixa manera ho farà el magazin Barberà al Dia tots els matins de dimarts a divendres a les 11h.

A més, a les 9h i a les 20h podreu escoltar de nou el recull de l’actualitat d’aquest 2016 dividit en els diferents mesos.

Però per a que pugueu continuar ben informats amb tota l’actualitat local i comarcal, cada dia a les 13h el 98.1 Noticies us explicarà tot allò que succeeixi.

La programació especial de Nadal s’allargarà fins el proper 5 de gener, dia en el que un any més, Ràdio Barberà us acompanyarà durant tota la Cavalcada de ses Majestats els Reis d’Orient a la nostra ciutat.

Des de tot l’equip de Ràdio Barberà us desitgem bones festes i un feliç 2017!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *