Ràdio Barberà

Ràdio Barberà participa un any més al Barbamec

barbamec_2L’emissora municipal torna a col·laborar una vegada més en el ja tradicional Barbamec que cada any acullen les Instal·lacions Esportives Municipals de Can Serra durant els dies previs a la Cavalcada de ses Majestat els Reis Mags d’Orient. Aquest és un espai d’activitats socioculturals adreçat a infants i joves, format per diferents zones amb tot tipus de jocs educatius i participatius.

Durant diversos dies les nenes i nens que s’acostin a l’espai de Ràdio Barberà poden participar en un concurs de dibuix, sentir-se com a veritables locutors/es parlant per un micròfon autèntic i endinsar-se en el funcionament del món de la ràdio.

A més, tots aquells infants que participin al certamen de dibuix opten a un dels quatre lots de material escolar que es lliuraran com a guardó i, a més, el guanyador/a del primer premi serà la veu oficial de la falca promocional de la programació de la franja infantil que Ràdio Barberà emet cada dia de 20.30h a 21h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *