Entrevistes

Sant Antoni Abat i la Fira Fora Stocks, protagonistes del cap de setmana

La ciutadania barbarenca podrà gaudir de diverses activitats aquest proper cap de setmana, 11 i 12 de febrer. Per una banda, els carrers de Barberà tornaran a ser l’escenari d’una nova celebració de Sant Antoni Abat. I diumenge, la Fira Fora Stocks omplirà la Plaça de la Vila per a oferir els millors productes del comerç local.

Els actes de Sant Antoni Abat començaran el vespre del dissabte, 11 de febrer, amb la missa a l’Església de Santa Maria. I el diumenge, 12 de febrer, serà el plat fort amb diverses activitats com la tradicional benedicció de la bandera, els cavalls i els carruatges, i sobretot, la passejada per els carrers del nostre municipi.

Ràdio Barberà va parlar amb les membres de l’Associació Cultural Cooperativa, Montse Guerrero i Mª del Carme Siria, les quals ens van explicar tots els detalls d’aquesta celebració

La primera edició de la Fira Fora Stocks de l’any 2017, tindrà lloc aquest proper diumenge 12 de febrer, de 10 a 14h, a la plaça de la Vila, on es podran trobar una gran diversitat de productes a preus molt rebaixats i amb les garanties i confiança de sempre. Cada carpa disposarà dels productes de stock que desitgin vendre i els clients podran passejar per la plaça comprant i mirant tot allò que el comerç de Barberà els ofereix fora dels seus establiments i de forma més assequible.

Com sempre, el president de l’Associació de Comerciants Barberà Comerç Urbà, Alfonso Alharilla, ens ho explicava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *