Entrevistes

“Far West” omple d’humor el TMC

El dissabte, 18 de febrer, l’esbojarrat i hilarant “Far West” de la companyia Yllana va ser el protagonista al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès. Durant una hora i mitja, el muntatge no va donar cap tipus de treva al públic que no va poder parar de riure en el que va durar l’espectacle.

“Far West és una idea original de la companyia, on s’explica la història d’un pacífic i senzill granger que va a buscar, en una estació de tren plena de pols al llunyà oest, a la seva promesa. Però abans que es puguin fer el primer petó, és segrestada per dos malvats bandits en busca i captura. Vaquers, indis i tots els trets característics del més pur vell oest es van escenificar aportant el caire més còmic possible a aquest gènere. Un altra de les característiques més destacables del muntatge és la intensa acció que Yllana va aconseguir transmetre amb poc atrezzo però amb molt d’enginy.

Amb “Far West”, la companyia realitza la seva primera incursió en aquest gènere tan cinematogràfic. Un dels seus protagonistes, en Rubén Hernández, explicava als micròfons de Ràdio Barberà per què es van decidir en el western.

Una de les característiques més rellevants de la companyia Yllana és la interacció que es crea amb el públic en cadascun dels seus espectacles. I en aquesta ocasió no va ser diferent. Els assistents al Teatre Municipal Cooperativa es van mostrar molt entregats i accessibles, fet que va crear una intensa complicitat amb els actors, enriquint encara més, aquest divertit muntatge.

“Far West” és un clar exemple de com els espectacles d’Yllana sempre tenen un característic to esbojarrat, però alhora, deixen entreveure l’intens treball que hi ha al darrera de cadascun dels espectacles. La sintonia existent entre el gest, el moviment i la música exemplifica la complexitat que,  tot no semblar-ho a primera vista, guarda “Far West”.

Novament la companyia Yllana va saber arribar als barbarencs i barbarenques que van assistir aquest passat dissabte al TMC a la representació de Far West, un muntatge que no va deixar indiferent a ningú.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *