Ràdio Barberà

Ja tenim els dibuixos guanyadors del Barbamec

Laura López, de 10 anys, ha estat la guanyadora del concurs ‘Dibuixa la nostra ciutat’ que Ràdio Barberà va organitzar durant els dies de celebració del Barbamec el passat mes de gener. Prop de 300 nens i nenes de totes les edats van participar al certamen plasmant en un paper la seva peculiar visió de la nostra ciutat.

En els propers dies l’Ajuntament de Barberà del Vallès es posarà en contacte amb les famílies dels infants guanyadors per tal de fer el lliurament dels 4 lots de productes educatius. A més,  la guanyadora del primer premi també serà la veu promocional de la programació infantil d’aquesta casa.

Les nenes i nens guanyadors, han estat:

1er premi : Laura López (10 anys)

 

 

 

 

 

 

2on premi: Núria Cervera (9 anys)

 

 

 

 

 

 

3er premi:  Pol Martín (6 anys)

 

 

 

 

 

 

4rt premi:  Sílvia Yeste (4 anys)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *