Ràdio Barberà

L’alumnat del Miquel Martí i Pol porta la poesia social a la ràdio

Arrel dels recitals de poesia que l’alumnat de l’Escola Miquel Martí i Pol duran a terme per a commemorar l’aniversari del naixement de l’autor català, diversos alumnes de 6è i 5è han visitat, aquest divendres 10 de març, les instal·lacions de Ràdio Barberà per a donar a conèixer el treball que han dut a terme en les últimes setmanes al voltant de la poesia social.

En Ruben, l’Aissatou, en Kilian, l’Andrea, el Cristian i l’Ariadne han recitat diversos poemes, d’en Joan Oliver i de creació pròpia, i han explicat el treball realitzat a classe al voltant de la poesia social, tasca que s’està duent a terme en totes les classes del centre educatiu des de fa setmanes.

Els propers dijous, 16 de març i divendres, 17 de març, l’alumnat del Miquel Martí i Pol realitzarà un recital, en tres passis, on els i les assistents gaudiran de les peces de diversos poetes rellevants al llarg de la història i de creacions dels propis alumnes.

Podeu escoltar la intervenció de l’alumnat de l’Escola Miquel Martí i Pol al programa Barberà al dia aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *