Barberà al dia

Barberà celebra el Dia Mundial de l’Aigua 2017

El dia 22 de març es commemora arreu del planeta el Dia Mundial de l’Aigua. Barberà del Vallès s’ha sumat a la celebració organitzant una Jornada de Portes Obertes a la Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) Nicolás per a tota la ciutadania que ha volgut conèixer aquestes instal·lacions i el seu funcionament.

Des de 1993, el 22 de març se celebra anualment el Dia Mundial de l’Aigua. Convocat per Nacions Unides, aquest dia serveix per destacar la importància de l’aigua dolça i de la seva gestió sostenible. Aquesta jornada se centra cada any en un aspecte diferent relacionat amb l’aigua. En 2017 el tema triat és “Aigües residuals”.

Respecte a la celebració d’aquesta jornada i sobre l’ús de l’aigua a la nostra ciutat en van parlar al Barberà al Dia el regidor de Medi Ambient i Energies Renovables de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Fabià Díaz i el gerent de l’empresa municipal de serveis i aigües, Sabemsa, Brauli Moreno.

Podeu escoltar l’entrevista íntegre aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *