Informació local

“El bon pare”, una comèdia sobre la paternitat al TMC

El Teatre Municipal Cooperativa va acollir aquest dissabte, 25 de març, l’obra teatral “El bon pare” de la companyia Vania Produccions i protagonitzada per Lluís Soler, Teresa Vallicrosa, Georgina Latre i Eduard Buch. El muntatge, una tragicomèdia sobre la figura masculina i la paternitat, va fer plantejar al públic barbarenc, en clau d’humor, les diverses maneres d’educar als fills i filles i les seves conseqüències.

“El bon pare” és un text lleuger, ràpid i dinàmic concebut per David Planas, el qual dirigeix també l’obra. Moments previs a l’espectacle, l’elenc de “El bon pare” parlava amb Ràdio Barberà i ens explicaven les seves primeres reaccions al veure el text.

“El bon pare” és una tragicomèdia que retrata una generació de pares que han cregut que una educació moderna, tolerant i oberta era la solució a tots els mals. Uns pares que s’han trobat amb que la relació pares-fills era tan complicada i misteriosa com sempre. El malson delirant que viu el protagonista, en Roger Denis, demostra que hi ha coses que un pare no hauria de saber mai sobre la seva filla. Tot i que el to general de l’obra és l’humor, hi ha petites pinzellades de tragèdia realista. Una realitat molt quotidiana que tots podem viure.

I es que la paternitat sempre ha estat una mica complicada, complicacions que han canviat d’aspecte al llarg del temps, però no d’essència.

Durant l’espectacle les rialles van omplir en més d’una ocasió el Teatre Municipal Cooperativa, amb “El bon pare”, una obra que va fer plantejar a tota la sala que de vegades la vida no és tan idíl·lica que com en ocasions ens fa creure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *