Informació local

La mostra “Caterina Albert / Víctor Català” arriba a Barberà

La Biblioteca Municipal Esteve Paluzie acull fins al proper 28 d’abril l’exposició “Caterina Albert / Víctor Català”, dins el programa d’activitats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

La mostra ha estat realitzada per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la commemoració del 50è aniversari de la mort de l’escriptora. El seu objectiu és difondre i reconèixer la vida i l’obra d’una de les autores més representatives del Modernisme català.

Caterina Albert i Paradís, poeta, narradora, novel·lista i autora teatral, més coneguda com a Víctor Català, pseudònim amb el que signava les seves obres per poder superar la moral de l’època, va convertir-se en una de les veus representatives de l’època.

Per a saber més detalls de la seva vida i obra, podeu escoltar el següent àudio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *