Entrevistes

Barberà gaudeix del concert de Judit Neddermann

El dissabte, 8 d’abril, la cantant i compositora Judit Neddermann va fer les delícies dels assistents al Teatre Municipal Cooperativa, amb un concert en el que l’artista va presentar el seu últim disc “Un segon”, la seva proposta més íntima i personal.

Un públic absolutament entregat va gaudir de les cançons dels dos treballs de la intèrpret de Vilassar de Mar que una vegada més va aconseguir fer seu el teatre amb el seu caràcter rialler, positiu i proper.

Interactuant amb els assistents, Nedderman va anar explicant els diversos temes amb els que va delectar a tothom acompanyada de la seva banda habitual que no va deixar indiferent a ningú.

Moments previs al concert, Ràdio Barberà va poder parlar amb la cantant, la qual explicava amb gran satisfacció quina ha estat la rebuda per part del públic d’aquest segon disc.

Propera, tal i com va estar en tot el concert, Judit Neddermann ens descobria quines són les seves majors inspiracions:

Un dels trets més característics del primer treball de Neddermann és la musicalització de poemes de diversos autors, un procés que ella mateixa explicava i del qual ens confessava que cada vegada l’usa menys, doncs predominen més els seus propis textos, sobretot en el proper disc:

Una de les últimes experiències en les que hem pogut veure a Judit Neddermann va ser en la seva participació en el concert de la campanya “Casa nostra, casa vostra” juntament amb Joan Manuel Serrat el passat mes de febrer. Un moment inoblidable.

Una vegada finalitzat el concert, Nedderman no va dubtar en anar saludant a totes aquells i aquelles que se li van acostar comentant el concert i per a felicitar-la per l’actuació. Un espectacle que va finalitzar desprès de més d’una hora amb una gran ovació barbarenca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *