Informació local

Anna Fernández i el CV Barberà, guanyadors de la 13ena Nit de l’Esport

El Club Volei Barberà i la jugadora de futbol americà dels Barberà Rookies, Anna Fernández van ser els guanyadors de la 13ena edició de la Nit de l’Esport que es va celebrar el divendres 12 de maig al Teatre Municipal Cooperativa.

L’equipament cultural es va omplir un any més per a reconèixer l’esforç d’esportistes i entitats que any rere any lluiten per intentar assolir les millors fites esportives. Enguany l’acte va estar conduït per el barbarenc Abraham Asensio i amenitzat amb les actuacions dels grups del Gimnàs Bunkai.

En aquesta ocasió la cita esportiva més destacada de l’any presentava diverses novetats, com per exemple el guardó a tots aquells equips amb jugadors i jugadores menors de 18 anys que haguessin assolit algun èxit esportiu destacat com un ascens de categoria o un títol de lliga.

També es va comptar amb el guardó “Premi Ciutat i Esport”, atorgat per l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la finalitat de subratllar la tasca d’una entitat o persona envers l’esport i el nostre municipi. Enguany aquest va recaure en el directiu de l’Escola de Futbol Barberà Andalucía, Fulgencio Valle.

Un any més també van ser guardonats els i les esportistes que les mateixes entitats escollien per a premiar els seu mèrit, trajectòria o projecció esportiva. De la mateixa manera es van lliurar guardons a diverses persones que actualment treballen a les diferents entitats per a continuar impulsant l’esport a la nostra ciutat.

A l’acte, l’alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster, va donar la benvinguda als assistents, va felicitar i reconèixer la tasca dels guardonats i va destacar la importància de l’esport en el nostre dia a dia.

Una vegada lliurats tots els guardons era el moment de desvetllar el nom dels guanyadors de la 13ena edició de la Nit de l’Esport. El primer d’ells va ser el premi al millor esportista del 2016, on el tercera classificada va ser la triatleta Laura Goméz; el segon, el jugador del Club Volei Barberà, Rubén Espinal i finalment, la guanyadora va ser la jugadora dels Barberà Rookies, Anna Fernández.

En la categoria d’entitat esportiva més destacada del 2016 la tercera posició va ser per a la Unió Esportiva Barberà; en segon lloc, l’Escola de Futbol Barberà Andalucía, i finalment el guanyador va ser el Club Volei Barberà. El seu president Álex Pérez va ser l’encarregat de recollir el guardó.

La vetllada va finalitzar amb un petit refrigeri en el mateix TMC on els i les diferents membres del món de l’esport barbarenc van poder intercanviar impressions i experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *