Informació local

La humanitat des del punt de vista de l’extraterrestre Peyu

L’humorista Peyu va visitar el dissabte 13 de maig Barberà del Vallès i va omplir de rialles el TMC. Amb el seu segon espectacle, “Planeta I-Neptú”, va fer les delícies dels assistents amb els quals va arribar a una gran complicitat, interactuant amb el públic barbarenc que es va mostrar divertit i participatiu.

Després de l’èxit de “Jo tinc un amic que…” Peyu ara s’atreveix amb una dosi més de surrealisme per donar un nou tomb al format convencional de monòleg d’Stand-up Comedy.

Amb “Planeta I-Neptú”, l’humorista torna a presentar un espectacle purament teatral, amb una posada en escena atrevida i un contingut molt explosiu.

Tot i que “Planeta I-Neptú” es basa principalment en un monòleg, és inevitable pensar en el paper actiu del públic i el de Barberà del Vallès no va ser menys. Els espectadors barbarencs es van mostrat molt receptius i participatius, donant peu a noves improvitzacions de l’humorista que encara van enriquir més l’espectacle. Tal i com el mateix Peyu afirma, el costumisme dels seus textos aconsegueix que el públic es senti molt identificat.

Però com en tot espectacle d’humor la poesia passa en segon pla i el gruix principal de l’obra és la paròdia i la crítica del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista més objectiu i allunyat que pot aportar algú com un extraterrestre. “Planeta I-Neptú” ens aporta una visió nova de l’humor.

Després de treballar al teatre, televisió i ràdio ara en Peyu s’embarca en una nova aventura amb el cinema, concretament amb la pel·lícula “Mil coses que faria per tu”.

“Planeta I-Neptú” no va deixar indiferent a ningú el passat dissabte al TMC, doncs el públic assistent no va poder para de riure i gaudir de les sorpreses que sorgeixen i acompanyen tot l’espectacle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.