Informació local

“Limbo” tanca la temporada al TMC

El Teatre Municipal Cooperativa va finalitzar la temporada aquest dissabte, 27 de maig, amb l’espectacle “Limbo”. Aquest muntatge multidisciplinar de la companyia Les Impuxibles no va deixar indiferent a ningú, en una sala en la que un públic emocionat va arrencar a aplaudir només acabar l’espectacle.

Limbo és la història d’un trànsit. Les vivències i l’imaginari de l’Albert, que abans era la Berta. Una dramatúrgia que es desenvolupa en blocs que ens porten a través del canvi mental i físic del protagonista.

A través de la música, sorgida d’un imponent piano sobre l’escenari; el moviment, impulsat per les diferents intèrprets; i un text concís, però més que suficient, Limbo transporta al públic a la ment de l’Albert, el qual es despulla per explicar totes les sensacions i vivències que ha experimentat a través del seu procés trans.

Limbo és una idea original de Clara Peya, Ariadna Peya i Miriam Escurriola. Una història sorgida d’una realitat.

“Limbo” es serveix del teatre, la música i la dansa per a transmetre aquell missatge que es vol fer arribar al públic. Totes aquestes disciplines es fonen d’una manera senzilla i natural convertint-se en la millor opció per a reflectir l’essència de l’obra.

Limbo arriba en un moment en el que el moviment LGTBI es troba en ple procés de canvi, però tot i que la diversitat d’identitat de gènere i d’orientació sexual cada vegada és un fet més acceptat encara segueix sent molt tabú a la nostra societat.

A “Limbo” el protagonista, interpretat per una convincent Mariona Castillo, du a terme el seu trànsit per a convertir-se en home, una singularitat més d’aquest espectacle, ja que aquest és un procés que mediàticament sempre s’ha acostumat a mostrar a la inversa.

Fa més de tres anys des del naixement de “Limbo”, un període en el qual s’ha interpretat tant a Barcelona com a diverses poblacions rebent una molt bona acollida per part del públic, el qual s’ha sentit en múltiples ocasions identificat amb la història.

Amb aquest espectacle finalitza aquesta temporada gener-març del Teatre Municipal Cooperativa, una temporada amb la que el públic barbarenc ha pogut riure amb la companyia Yllana i el seu “Far West”, amb “La Revolta de bruixes” de la Kompanyia lliure o amb “El bon pare” de Vania Produccions; però també han pogut posar-se a la pell de les dones de “La Maternitat d’Elna” o gaudir de la música de Judit Neddermann.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *