Entrevistes

El projecte “Creixem entre plantes” visita Ràdio Barberà

Ràdio Barberà ha rebut la visita de diversos i diverses membres del projecte “Creixem entre plantes”, una iniciativa on hi participa l’alumnat del PFI – Programes de Formació i Inserció en l’especialitat “Auxiliar de vivers i jardins” de la Fundació Barberà Promoció, els infants de les Llars d’Infants La Baldufa i La Blava i l’alumnat de 1er d’ESO del Institut Bitàcola de Barberà del Vallès.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual els infants de les llars d’infants, juntament amb l’alumnat de Barberà Promoció i de l’institut, milloren els seus aprenentatges referents a coneixements, capacitats, destreses, actituds i valors morals, i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb l’entorn.

El tècnic de la Fundació Barberà Promoció, Héctor Pérez, la directora de l’Institut Bitàcola, Berta Riera, la de la Llar d’Infants La Baldufa, Sara Torres i la de la Llar d’Infants La Blava, Lourdes Pujolras, juntament amb els alumnes Cristina, Lucía, Eric, Moha i Marta, ens han explicat tots el detalls d’aquesta experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *