Entrevistes

Barberà del Vallès es trasllada un any més a l’Edat Mitjana

Aquest dissabte 10 i diumenge 11 de juny i sota l’escenari de l’església de La Romànica, la nostra ciutat tornarà a viatjar en el temps per a visitar una vegada més el Mercat Medieval que enguany arriba a la 19ena edició.

Amb un programa d’activitats per a tots els públics, els barberencs i les barberenques viuran i participaran de la jornada medieval, amb actuacions teatrals, musicals, jocs i molt més. Aquesta ja consolidada cita a la nostra ciutat ha estat organitzada un any més per AVV La Romànica amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, els Diables de Barberà, l’Associació d’història de Barberà, El Teu Espai, la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès i l’Associació Cultural La Cooperativa.

A més, es podrà gaudir de les tradicionals paradetes on diverses persones artesanes elaboraran sabates, eines de ferro, de ceràmica o de fusta, entre d’altres. A més el públic visitant podran gaudir dels magnífics productes gastronòmics típics de l’època que ofereixen any rere any els artesans presents al mercat.

Com ja és habitual un any més el Mercat Medieval comptarà amb les visites comentades de l’Església La Romànica que realitzarà l’Associació d’Història de Barberà en col·laboració amb la Parròquia Santa Maria de Barberà, que es duran a terme dissabte i diumenge.

El regidor de cultura de l’ajuntament de Barberà del Vallès, Roger Pérez ens explicava tots els detalls d’aquesta 19ena edició del Mercat Medieval. Podeu escoltar aquí l’entrevista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *