Informació local

Bona Festa Major 2017!

Aquest divendres 30 de juny Barberà dóna el tret de sortida la Festa Major 2017.

La nostra ciutat s’omplirà de tot tipus d’activitats durant 4 dies i els carrers i places es convertiran en l’escenari d’actuacions musicals, mercadets, ball, nits d’humor, esport, jocs per a infants i un gran ventall d’activitats més.

La Festa Major presenta un programa preparat i orientat a tots els col·lectius de la ciutat que un any més compta amb la participació de multitud d’associacions culturals, juvenils i esportives del municipi. Tot plegat, el resultat de la feina realitzada durant tot l’any des de del consistori en col·laboració amb la xarxa associativa de la ciutat.

El regidor de Cultura, Roger Pérez, va visitar Ràdio Barberà i va explicar els principals detalls d’aquesta Festa Major 2017.

Enguany la Festa Major de Barberà del Vallès comptarà, a més, amb la posada en marxa del Protocol d’Actuació per unes Festes Lliures de Violències Masclistes.

Recordem que el passat mes de novembre el Kol·lectiu de Dones de Barberà va impulsar una comissió de treball per activar un protocol d’actuació quan es produeixin situacions de violències masclistes en els contextos festius i/o d’oci.

La comissió, que ha estat oberta a la resta d’entitats i persones a títol individual del municipi per tal que fos el més participativa possible, ha anat treballant durant tots aquests mesos per a l’elaboració d’aquest document a través de diferents sessions i jornades.

La regidora dels programa per a col·lectius Feministes i LGTBI i Joventut, Mireia Sánchez ens va explicar què consisteix aquest document i a més, va fer un repàs a les activitats de l’Espai Jove de la Festa Major:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *