Informació local

El Forat celebra la cloenda del curs amb una festa

La plaça de la Unitat és l’escenari que acull aquest divendres, 14 de juliol, la Festa de Final de curs del Servei Socioeducatiu per adolescents “El Forat”. Diversos tallers són els protagonistes d’aquesta celebració a la qual tothom hi està convidat.

El Forat és un servei socioeducatiu destinat a adolescents d’entre 12 i 15 anys del municipi. La seva gran finalitat és aconseguir una educació integral dels i les adolescents, incidint en els seus processos de socialització, tot donant sortida a les seves necessitats i inquietuds.

Enguany s’han incorporat activitats més creatives i potenciadores de les habilitats artístiques i s’han facilitat espais en pro de l’autogestió de l’espai. A més, els i les adolescents han participat molt activament en la confecció del programa d’activitats al llarg del curs.

A Ràdio Barberà hem parlat amb la coordinadora del Servei socioeducatiu per adolescents “El Forat”, Aina Sangüesa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *