Entrevistes

L’hilarant “Dos” de Juanra Bonet i David Fernández omple el TMC

Aquest passat dissabte, 30 de setembre, el Teatre municipal Cooperativa va acollir als actors Juanra Bonet i David Fernández, autors i protagonistes de “Dos”, un muntatge que va aconseguir omplir les butaques del teatre del nostre municipi.

Des del primer moment, els barbarencs i barbarenques van poder gaudir de l’humor dels dos artistes que no van deixar ni un descans pràcticament per a poder agafar alè.

L’espectacle es basa en dos vigilants de seguretat que es troben amb la situació que els actors principals del teatre en el que treballen arriben tard. Amb tot el públic ja assegut, aquests dos peculiars individus han d’improvisar alternatives per a que els espectadors no s’avorreixin amb l’espera.

Una estona abans de l’inici de l’espectacle, vam poder parlar amb els seus protagonistes, Juanra Bonet i David Fernández, els quals ens explicaven d’on va sorgí la idea de dur a terme aquest espectacle i el seu procés.

Preguntats per la dificultat de trobar el títol a l’espectacle, aquesta era la resposta dels dos actors.

“Dos” es caracteritza per un humor absurd, totalment improvisat en moltes ocasions, que no deixa indiferent a ningú. Bonet i Fernández ens explicaven on resideix la dificultat d’aquest tipus de muntatges.

La complicitat amb el públic barbarenc es va anar fent palesa mitjançant avançava l’espectacle, i la resposta dels espectadors també va anar enriquint el muntatge. Però, com és d’esperar, el públic no sempre reacciona igual:

Finalitzat l’espectacle, el TMC va arrancar en aplaudiments d’agraïment a aquests dos actors que van aconseguir fer seu el teatre i omplir-lo de rialles i bon humor el vespre de dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.