Entrevistes

Rhum & Cia demostra que els pallassos no són només per a infants

El passat dissabte, 28 d’octubre, el Teatre Municipal Cooperativa va rebre un dels espectacles més esbojarrats que han visitat aquest equipament cultural de la nostra ciutat. Els membres de Rhum & Cia van acostar al nostre municipi l’espectacle “Rhümia”, un muntatge que combina l’humor, la música i, fins i tot, una mica de demència, fent còmplice al públic de la sala que en més d’una ocasió es va convertir en el protagonista.

Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Mauro Paganini  i Pep Pascual van ser els culpables de que el TMC rigués, ballés i cridés més d’una vegada.

Precisament era en Jordi Martínez el que ens explicava moments previs a iniciar l’obra, com l’èxit que van obtenir amb “Rhum” va ser un dels principals motius per a dur a terme aquesta segona part:

A casa dels Rhum & Cia hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima, amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. I es que tot i que la  paraula “pallasso” sempre fa pensar en els infants, en realitat, Rhum & Cia es dirigeix cap a un públic més adult:

Rhümia” reivindica el paper del pallasso dins una societat que en moltes ocasions ha oblidat el que és riure. Tot i que els adults no estan massa acostumats a anar a veure aquest tipus d’espectacles per iniciativa pròpia, Jordi Martínez comentava com Rhum & Cia els ha fet canviar d’opinió en moltes ocasions:

Un dels aspectes més destacables d’aquest espectacle és la música, la qual amb un pes específic molt important durant tot el muntatge, en moltes ocasions, acaba convertint-se en la gran protagonista de l’espectacle:

El proper espectacle que acollirà el TMC serà el diumenge 5 de novembre amb la “Dàmaris Gelabert i la seva banda!”, del qual ja s’han esgotat totes les entrades. El dia 11 de novembre serà el torn de “You say tomato!” de la Companyia Sala Trono, com sempre a les 21.30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.