Entrevistes

Barberà commemora un any més el 25 de Novembre

Novament, la regidoria del Programa per l’Equitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i diverses entitats de la ciutat han organitzat un gran ventall d’activitats al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones.

Amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la igualtat efectiva entre dones i homes com a valor de justícia social, així com mostrar la repulsa absoluta amb aquesta xacra que avui dia encara pateixen moltes dones de forma cruenta i reiterada arreu del món, durant aquestes setmanes la nostra ciutat acollirà diversos actes, tallers i exposicions.

La regidora de l’Oficina de Polítiques de Gènere, Mireia Sánchez Pi i la Cap de l’Oficina de Gènere, Marisol Caro Zambudio ens explicaven els detalls del programa d’activitats del 25 de novembre d’aquest any a Barberà del Vallès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.