Entrevistes

Dàmaris Gelabert esgota les entrades al TMC

El passat diumenge, 5 de novembre, el Teatre Municipal Cooperativa es va omplir a vessar, ja que infants i famílies van assistir al concert de “Damaris Gelabert i al seva banda”. La cantant, pedagoga i musicoterapeuta, Dàmaris Gelabert, s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència. Les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. Ràdio Barberà va poder parlar amb ella, la qual ens va explicar la seva sorpresa davant aquest èxit.

En aquesta ocasió a la nostra ciutat, la Dàmaris Gelabert va estar acompanyada a l’escenari de músics i coristes que van ajudar a fer ballar i cantar a tot el públic barbarenc que ja havia exhaurit les entrades des de feia setmanes.

Damaris Gelabert ha gravat 13 discos, més de 180 cançons, i ha desenvolupat un mètode d’estimulació musical per a nens de 0 a 6 anys. Les seves cançons s’enganxen molt, amb lletres que cuiden els valors i la identificació dels infants, que sempre són protagonistes i veuen el seu món reflectit en elles. Ella mateixa explicava tot el que es pot aconseguir a través de la música.

Per una altra banda, Gelabert comentava quina és l’oferta musical actual per als infants, la qual poc a poc va creixent cada vegada més.

La música que ofereix Dàmaris Gelabert és diferent a la que fins ara s’havia realitzat per als més menuts. A més de la quantitat, el contingut d’aquest tipus de música també està canviant, adaptant-se a les noves generacions.

Les cançons de la Dàmaris Gelabert acullen un gran ventall de temàtiques de continguts senzills, propers i divertits i això fa possible que els infants les puguin aprendre i cantar. Sobre la inspiració de les seves temàtiques també ens en va parlar, a més d’avançar-nos quan sortirà el seu proper disc, “Naturalment”.

El proper espectacle que acollirà el Teatre Municipal Cooperativa es durà a terme el dissabte 11 de novembre a les 21.30h. La Companyia Sala Trono portarà la nostra ciutat l’obra còmica “You say tomato!”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.