Entrevistes

El drama es disfressa de comèdia al TMC

La cançó “Let’s Call The Whole Thing Off” interpretada per Fred Astaire i Ginger Rogers és la culpable del títol de l’espectacle que va visitar el dissabte 11 de novembre el Teatre Municipal Cooperativa. A “You say tomato”, de la Sala Trono, Joan Negrié i Anna Moliner són els encarregats de donar vida als seus dos protagonistes, el Santi i la Rosó.

Precisament amb ells vam poder parlar abans d’iniciar l’obra i ens van explicar els motius del títol:

A “You say tomato” s’explica la història del Santi, fill d’una nissaga d’orquestristes, i la Rosó, una nena prodigi televisiva dels anys 90. Fa 10 anys que viuen junts i la seva història d’amor va començar juntament a un gran projecte musical que els havia de portar al cim de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Ara, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tenen més remei que preguntar-se cap on va el seu projecte musical, cap on va la seva història d’amor i quin dels dos projectes està destruint l’altre.

I es que els temes de parella segueixen despertant molt interès, ja que el públic sempre s’hi sent molt identificat.

Tot i que en un primer moment sembla que l’espectador es troba davant una comèdia, en realitat, l’obra amaga el drama de les misèries d’aquesta parella, que poc a poc es van desvetllant en mig de la trama i que aconsegueixen que el públic reflexioni sobre la cerca de la satisfacció i la felicitat en les relacions i a la vida.

Després de més d’un centenar de representacions “You say tomato” ha obtingut una molt bona resposta del públic, inclòs de l’argentí en la visita de l’espectacle al continent americà.

No era la primera vegada que aquests actor i actriu visitaven Barberà del Vallès, doncs l’any 2013, barbarencs i barbarenques ja van poder gaudir d’ells amb l’obra “Barcelona”, moment que es va convertir en un record molt especial.

El proper espectacle que acollirà el Teatre Municipal Cooperativa serà “Dansa de mort” de la Sala Muntaner interpretat per Lluís Soler, Mercè Arànega, i Carles Martínez. Serà el 25 de novembre, com sempre a les 21.30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.