Informació local

Barberà del Vallès, Ciutat feminista

El Ple Municipal del consistori barbarenc, que es va celebrar dimecres 25 d’octubre, va aprovar la declaració del municipi de Barberà del Vallès com a “Ciutat feminista”. Aquesta acció acull entre altres mesures la creació d’un òrgan de participació amb la major representació possible a nivell institucional, polític, social i econòmic de la ciutat, que vetlli per garantir els principis que defineixen l’equitat de gènere i impulsi un pacte per la seva consecució.

La regidora de l’Oficina de Polítiques de Gènere, Mireia Sánchez Pi i la Cap de l’Oficina de Gènere, Marisol Caro Zambudio donaven tots els detalls d’aquesta declaració, els seus objectius i les seves conseqüències als micròfons de Ràdio Barberà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *