Informació local

Barberà commemora el Dia Internacional contra la violència vers les dones

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha convocat a la ciutadania aquest divendres, 24 de novembre, a les 12h a la plaça de la Vila per a participar en un acte públic institucional amb la finalitat de fer visible el rebuig contra la violència vers les dones de forma conjunta.

Regidores, regidors i personal de l’Ajuntament, a més de desenes de barberencs i barberenques, s’han concentrat davant del consistori per a presenciar la lectura del manifest institucional, que enguany ha anat a càrrec de la regidora de Programes per a Col·lectius Socials: Infància, Adolescència, Joventut i Igualtat, Feminisme i LTGB, Mireia Sánchez Pi. Posteriorment a aquesta lectura s’ha procedit a realitzar un minut de silenci en memòria de les víctimes.

A continuació podeu escoltar la lectura íntegre del manifest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *