Entrevistes

Alumnat del PFI “Auxiliar de vivers i jardins” visita Ràdio Barberà

Aquest dijous, 14 de desembre, una representació dels alumnes del PFI– Programes de Formació i Inserció en l’especialitat “Auxiliar de vivers i jardins” impartits a la Fundació Barberà Promoció ha visitat Ràdio Barberà per a explicar la seva experiència en aquest programa.

En José Parra, Carlos Jiménez, Diego Ariza, juntament amb el tutor del programa, Héctor Pérez, han donat a conèixer què és un PFI, què estan aprenent i els projectes que s’estan desenvolupant durant aquest curs 2017-2018.

A més, l’alumnat d’aquest PFI ha estat l’encarregat de dur a terme enguany la decoració de les balconades de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb motius nadalencs i ens han explicat com ha estat tot el procès creatiu.

Aquest projecte es realitza emprant la metodologia d’aprenentatge-servei (APS), a través del qual l’alumnat millora els seus aprenentatges referents a coneixements i continguts de jardineria a més de desenvolupar les seves capacitats, destreses i actituds i ho fan alhora que actuen com a membres de la comunitat compromesos amb el municipi.

Podeu escoltar l’entrevista íntegre aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *