Entrevistes

Participants de l’Orienta+30 expliquen la seva experiència a Ràdio Barberà

Aquest divendres, 21 de desembre, una  representació dels participants del programa Orienta +30 de la Fundació Barberà Promoció juntament amb dos dels tècnics que duen a terme aquesta iniciativa a la nostra ciutat han visitat Ràdio Barberà.

Guillermo Toscano i Álvaro Javier Garcia, juntament amb el tècnic d’Acompanyament i Inserció del programa Orienta +30, Xavier Belmonte i el tècnic de Transició, Atur, Treball i dinamització comunitària, Xavier Cabrera, han explicat en què es basa aquest programa i quina està sent la seva experiència.

L’Orienta + 30 és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya que té per objectiu la inserció laboral de les persones participants amb el suport d’una persona orientadora/tutora i l’acompanyament d’una persona tècnica per l’acompanyament a la inserció

És un programa on destaca l’atenció personalitzada per identificar els interessos i competències de cada persona, el disseny de l’itinerari a fer en la cerca de feina i l’acompanyament a la inserció laboral.

Podeu escoltar l’entrevista íntegre aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *