Ràdio Barberà

L’Institut Bitàcola, en directe a Ràdio Barberà

L’alumnat de l’Institut Bitàcola de Barberà del Vallès ha dut a terme aquest dimarts, 6 de febrer, dos programes en directe a través de la 98.1FM de Ràdio Barberà. Els i les estudiants han posat en pràctica els coneixements radiofònics, adquirits a classe i en sessions prèvies realitzades als mateixos estudis de l’emissora municipal, per a donar a conèixer a tots i totes les oients l’actual situació del canvi climàtic al nostre planeta.

A través dels diferents gèneres de la ràdio, com la radionovel·la, la radiofórmula, l’informatiu i, fins i tot, l’entrevista, l’alumnat de 2on d’ESO de l’Institut Bitàcola ha pogut tractar des de diferents vessants els canvis que està patint el planeta terra des de fa dècades.

En grups formats per cincs estudiants, s’han creat 4 emissores, les quals tracten la mateixa temàtica a través d’un gran ventall de continguts. Aquest dimarts 6 de febrer ha estat el torn de “Radio Activa” i “Radio Kidd Compass” i el proper dijous, 8 de febrer, “Radio Bimax” i “Radio Team Radiator”.

Podeu escoltar i descarregar els dos programes a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *