Entrevistes

El talent de la joventut de “Paradise” s’apodera del TMC

L’obra “Paradise” ha visitat aquest dissabte, 17 de febrer, el Teatre Municipal Cooperativa fent que aquest s’omplís de barbarencs i barbarenques, molts dels quals, adolescents i joves. El principal reclam era l’elenc protagonista d’aquest espectacle, es a dir, part del planter que apareix a la coneguda sèrie televisiva “Merlí”.

Però desmarcant-se totalment dels seus personatges més mediàtics, l’Albert Baró, l’Albert Salazar, la Lídia Casanova, l’Adrián Grösser i l’Artur Busquets van traslladar al públic fins al postríbul “Paradise”, per a que visquessin algunes de les històries que poden succeir en un indret com aquest. Històries, molt més comuns del que ens podem arribar a pensar, sobre la família, la soledat i l’amor.

Tal i com l’elenc de “Paradise” ho explicava als micròfons de Ràdio Barberà, el muntatge tracta sobre qüestions que poden ser molt properes a tothom.

Escrita i dirigida per Oriol Vila i Raquel salvador, a l’obra s’expliquen tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Cinc actors interpretant amb honestedat nou personatges que busquen el seu paradís perdut. Sobre el procés d’adaptació a aquest diferents personatges també ens en parlaven aquests joves intèrprets.

Des de la seva creació “Paradise” ha crescut a poc a poc, des del microteatre fins arribar al Poliorama, per acabar realitzant una gira per diferents municipis. Durant tot aquest procés i etapes, el muntatge ha rebut una molt bona resposta del públic, tal i com succeí dissabte al Teatre Municipal Cooperativa, un fet que satisfà completament a tot l’elenc.

Evidentment el reclam mediàtic és una de les raons per les que “Paradise” omple els teatres, però de ben segur que, en moltes ocasions, el públic abandona la seva butaca amb una impressió molt diferent de la que tenien respecte aquests actors i actrius, que desprenen el seu talent en cadascuna de les seves interpretacions, aconseguint que l’espectador es vegi totalment involucrat i immers en cadascuna de les històries. Tot i això, en ocasions, la seva aparició a televisió aconsegueix que existeixin certs prejudicis.

Ens trobem davant una generació de nous actors i actrius que presenten una gran professionalitat i talent, tant davant una càmara com a sobre de l’escenari. Tot i això, el camí no és fàcil, doncs la situació del teatre actualment és complicada.

El públic del Teatre Municipal Cooperativa va arrancar en aplaudiments en finalitzar l’obra, un muntatge que no va deixar indiferent a ningú, amb un original guió absolutament ben defensat per un jove planter que desprèn ganes i il·lusió en la seva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.