Entrevistes

El TMC es rendeix novament davant la companyia Yllana

Barberà del Vallès ha pogut tornar a gaudir aquest dissabte, 24 de febrer, de l’humor de la companyia Yllana al Teatre Municipal Cooperativa. Amb motiu dels seus 25 anys de vida, “Lo mejor de Yllana” va repassar els millors moments de tots els seus espectacles i els millors esquetxos de tota la seva trajectòria.

Divertidíssims i esbojarrats, Yllana va trastocar el Teatre Municipal Cooperativa amb molt d’humor i sorpreses constants, que no donaven descans a un públic que no va poder parar de riure durant tot l’espectacle.

Fidel Fernández, Jony Elías, Luis Cao i Juanfran Dorado van desplegar tot el seu talent per a representar les situacions més absurdes amb un rerefons crític amb els estereotips i clixés de totes les èpoques.

Moments previs a l’espectacle Ràdio Barberà va poder parlar amb tots ells, els quals ens feien un balanç molt positiu i es mostraven molts satisfets d’aquests 25 anys de vida.

Evidentment, durant aquest 25 anys de vida la companyia Yllana ha experimentat certs canvis, ja siguin d’actors com dels continguts dels seus espectacles, però tot i això sempre s’han mantingut fidels a la seva essència:

Una dels punts forts de Yllana sempre ha estat la originalitat dels seus espectacles en els quals el públic es pot esperar qualsevol cosa, tal i com va succeir al Teatre Municipal Cooperativa. Aquesta és una originalitat que s’ha de treballat continuament i que a més ha aconseguit adaptar-se a cada época.

Yllana ja s’ha convertit en tota una marca i un referent dins el món del teatre. Tot i això, actualment el públic té accés a una amplia oferta teatral. Els actors d’Yllana explicaven de quina manera treballen per a continuar fent dels seus espectacles uns muntatges tan atractius per als espectadors i espectadores.

Després de 25 anys i 26 espectacles diferents sembla que a una companyia com Yllana no els hi queda gaires objectius per assolir. Tot el contrari, encara tenen somnis per a complir.

El riure, la provocació, les onomatopeies, els gestos, el mim i sobretot l’humor van ser els grans protagonistes d’un dissabte on el Teatre Municipal Cooperativa va ser testimoni d’un dels espectacles més esbojarrats de les últimes temporades, on la companyia Yllana, en va ser una vegada més, la responsable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.