De ben a prop

Alumnat de la Formació Ocupacional Subvencionada de la Fundació Barberà Promoció visita Ràdio Barberà

Aquest divendres, 9 de març, una representació de l’alumnat de la Formació Ocupacional Subvencionada impartit a la Fundació Barberà Promoció, ha visitat el programa “De ben a prop” per a explicar la seva experiència en aquest programa dirigit prioritàriament a persones en atur.

El seus principals objectius són millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral i/o formativa mitjançant la consecució i el perfeccionament de les competències professionals de les persones participants.

Hem pogut parlar amb la tutora de la formació, Eva Corral, amb l’alumne del curs d’Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals, Rubén Sánchez, amb l’alumna del curs d’Activitats de gestió administrativa, Joana Díez, l’alumne del curs d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, Julio Calderón, l’ex-alumna d’Operacions auxiliars de magatzem en indústries i laboratoris químics, Viorica Bordea.

Si us voleu saber tot el que ens han explicat podeu escoltar la tertúlia íntegre aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *