De ben a prop

L’alumnat del PFI “Auxiliar de vivers i jardins” i l’Espai Jove la Roma inauguren “L’Hortet”

Aquest dijous, 15 de març, una representació dels alumnes del PFI– Programes de Formació i Inserció en l’especialitat “Auxiliar de vivers i jardins” impartits a la Fundació Barberà Promoció, han visitat Ràdio Barberà per a explicar la seva experiència en la realització del nou hort ubicat a l’Espai Jove la Roma.

Acompanyats pel seu professor, Rafael Gómez i per la directora de l’Espai Jove la Roma, Meritxell Camins, els alumnes Marc Gómez i Sergi Nicolás han exposat les diferents fases per les quals ha passat aquest projecte i com s’han dut a terme.

‘L’Hortet’ de l’Espai Jove la Roma és un projecte d’horticultura formativa en el marc de la campanya ‘Viles Florides’. Es tracta d’un espai creat, desenvolupat i dinamitzat en la seva totalitat pel jovent del PFI Auxiliar de vivers i jardins de la Fundació Barberà Promoció amb la col·laboració dels i les joves de La Roma.

L’objectiu de ‘l’Hortet’ és donar al jovent un espai que els hi permeti empoderar-se a través de la seva implicació personal en un projecte col·lectiu. A través dels coneixements que es puguin obtenir en l’elaboració de l’hort també es vol conscienciar al jovent dels hàbits saludables en l’alimentació i els avantatges d’una dieta equilibrada.

Si us voleu assabentar de tots els detalls podeu escoltar l’entrevista íntegre aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *