Informació local

L’alumnat del Miquel Martí i Pol presenta la 12ena Jornada Poètica

Els propers 19 i 20 de març l’Escola Miquel Martí i Pol acollirà la seva 12ena Jornada Poètica, enguany sota el títol POEM-ACCIÓ. En aquesta ocasió es vol prioritzar el treball del cinema i de la poesia narrativa des de diversos àmbits.

Els i les alumnes gaudiran de pel·lícules inspirades en poemes o poetes, es llegiran poesies que hagin aparegut a algun film i també visionaran curts basats en poemes breus. A més, cada curs durà a terme un procés de creació com escenificacions, curtmetratges, audiovisuals o diversos procediments del cinema.

Finalment, el resultats de tots aquests projectes veuran la llum els dies 19 i 20 de març en unes jornades en les quals es realitzaran 3 recitals que l’alumnat compartirà amb tota la comunitat educativa i les families.

El programa “De ben a prop” ha rebut la visita de diversos i diverses alumnes, els quals han explicat als micròfons de Ràdio Barberà tots els detalls de la 12ena Jornada Poètica de l’Escola Miquel Martí i Pol.

Podeu escoltar totes les intervencions que han fet l’Agustín, l’Aitana, la clara, l’Iris, la Míriam, l’Alex, la Júlia i en Víctor, juntament amb la seva mestra, l’Anna, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *