Informació local

L’Ajuntament celebra el ple municipal del mes de Març

 

Aquest dimecres, 21 de març, s’ha celebrat la tercera sessió plenària de l’any 2018 de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Un ple municipal en el que la primera part va estar protagonitzada per un àmbit més econòmic al tractar-se punts com la liquidació del Pressupost 2017, el decret relatiu a l’aprovació del Pla Pressupostari 2019-2021 i diverses modificacions de crèdit.

En l’apartat de mocions d’urgència el grup municipal de Junts per Barberà en presentava dues, una sol·licitant la ratificació del conveni 189 de l’Organització Internacional del treball i l’altra per a commemorar el proper 14 d’abril a Barberà la II República i els valors republicans.

Podeu escoltar tota la sessió plenària d’aquest mes de març a continuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.