Entrevistes

Alumnat de l’Orienta+30 i del Taller d’Horta expliquen la seva experiència

Aquest divendres, 6 d’abril, una representació de les persones participants en el programa Orienta +30 i en el Taller d’Horta de la Fundació Barberà Promoció juntament amb tres dels tècnics que duen a terme aquesta iniciativa a la nostra ciutat han visitat Ràdio Barberà.

L’Orienta +30 és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya que té per objectiu la inserció laboral de les persones participants amb el suport d’una persona orientadora/tutora i l’acompanyament d’una persona tècnica per l’acompanyament a la inserció.

El Taller d’Horta és una acció d’Activació i Orientació sociolaboral que combina, setmanalment, tres dies d’activitats d’horta i orientació sociolaboral amb un dia tutories individuals d’orientació i acompanyament en la cerca de feina.

Així doncs, el Tècnic de Transició Atur Treball i Dinamització Comunitària, Xavi Cabrera, el Tècnic i tutor d’Orientació Sociolaboral, Albert Sánchez, la Tècnica i tutora d’Orientació Sociolaboral, Bea Candanedo; juntament amb les usuàries del programa Orienta +30, Francisca Caño i Margot Villagomez, i l’usuari del Taller d’Horta, Jesús Óscar, ens han explicat tots els detalls d’ambdós programes que acaben de finalitzar.

A més, també ens han fet un avanç de les properes accions en Orientació Sociolaboral que es duran a terme des de la Fundació Barberà Promoció.

Podeu escoltar l’entrevista íntegre aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *