Serveis informatius

Resultats esportius / 14- 15 d’abril

 

Aquí us deixem tots els resultats esportius dels equips locals d’aquest passat cap de setmana, 14 i 15 d’abril de 2018.

 

 

 

 

Bàsquet

Sant Josep 73 – BARBERÀ TEAM VALUES ‘A’ 77

Objectiu assolit. S’aconsegueix la permanència a la lliga nacional EBA dues jornades abans del final de lliga regular. Tercera victòria consecutiva (la cinquena en set jornades) per afrontar amb total tranquil·litat els dos darrers partits de la temporada.


Handbol

HANDBOL BARBERÀ ‘A’ 29  – Gavà ‘B’ 27

Màxim patiment per sumar la victòria davant un equip descendit. A una jornada pel final de la lliga regular del grup A de la 2ª Catalana els barberencs depenen d’ells mateixos per pujar a 1ª Catalana: si guanyen a Sant Joan Despí, pujaran. En cas d’empat o derrota es dependrà del que faci el Sant Esteve Sesrovires ‘B’.


Hoquei patins

UEH BARBERÀ (masc) descansa

UEH BARBERÀ (fem) 5 – Sferic Terrassa 3

Victòria en el segon partit del play-off de quarts de final de descens de la Nacional Catalana i es força el tercer i definitiu partit de l’eliminatòria. El guanyador s’assegurà la permanència; el perdedor haurà de jugar contra l’Horta per intentar evitar una de les places de descens.


Voleibol

CV BARBERÀ ‘A’ (fem) 3  – Lloret 1

Vuitena victòria consecutiva per pujar a la segona posició del grup que lluita per l’ascens a 1ª Catalana. A cinc jornades pel final de la lligueta, les barberenques tenen set punts d’avantatge respecte la primera plaça que no assoleix l’ascens.


Futbol

Pueblo Nuevo 2 – LA ROMÀNICA CF 3

Patida victòria al camp del cuer per continuar la ratxa positiva (12 victòries en els últims 14 partits) i mantenir-se a dos punts del líder i de l’ascens directe a 2ª Catalana. A més, en la propera jornada La Romànica rebrà al San Lorenzo, el líder.

EF Bonaire 1 – EF BARBERÀ ANDALUCIA ‘A’ 2

Segona victòria consecutiva per aconseguir arribar amb més tranquil·litat a les darreres sis jornades de lliga.


Futbol Americà

CE BARBERÀ ‘A’ 3 – Colón Sabadell 7

Ja sense opcions d’optar al títol, derrota en l’última jornada de la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana que deixa als barberencs en una meritòria tercera posició (la mateixa de la temporada passada).


Escacs

Escola Escacs Barcelona 6 – CE BARBERÀ ‘A’ 4

Derrota en la tercera ronda de la fase final que deixa sense opcions d’optar al títol de lliga. Els barberencs necessitaven guanyar a Barcelona per arribar a l’última jornada amb opcions de disputar-li al Colón de Sabadell, el líder, el títol. Però en unes partides molt ajustades la balança es va acabar decantant per l’equip barceloní. El CE Barberà acabarà, molt probablement, en una destacable i meritòria tercera posició final.


Atletisme

La Unió Atlètica Barberà s’ha estrenat en el Campionat de Catalunya de Clubs del 2018 amb una sisena posició parcial després de la primera jornada classificatòria que s’ha disputat a Castellar del Vallès. De la primera jornada cal destacar el triomf de Daniel Rueda en la prova dels 3000 metres obstacles tot i que la millor puntuació masculina va ser de Joan Gea al triple salt. En la categoria femenina la millor puntuació va ser d’Estela Garrido als 100 metres llisos.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.