Ràdio Barberà

Ràdio Barberà celebra Sant Jordi al carrer

Aquest dilluns, 23 d’abril, Ràdio Barberà va realitzar un programa especial de Sant Jordi des de la plaça de la Vila de Barberà del Vallès. Durant gairebé tres hores vam poder parlar amb els i les protagonistes d’aquesta diada a la nostra ciutat.

Envoltats per les parades de roses i llibres de les diferents entitats i comerços de la nostra ciutat, van passar per els micròfons de l’emissora local l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster i diversos escriptors i escriptores que ens van parlar de les seves trajectòries i darreres obres.

Així doncs, en primer lloc ens va visitar l’autora Ariadna Tuxell, la qual ens va parlar de la seva última obra “La duda y el deseo”. A continuació en Rául Úbeda, autor de “El secreto de mi infancia”, ens va comentar com ha estat la transformació d’aquesta obra en un muntatge teatral i, a més, ens va avançar detalls de seu últim llibre, “Corazones de cristal”, encara en fase de creació.

La joventut la va portar la Raquel Martorell, una noia de 12 anys que ja ha publicat el seu primer llibre, “Wico”, i la qual està treballant en tres contes més.  I finalment era l’escriptora Ángeles Mañas, la que seia davant els micròfons de Ràdio Barberà per a parlar de la seva primera novel·la “Vuelo si retorno”.

Podeu escoltar l’especial de Sant Jordi de Ràdio Barberà aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *