Informació local

L’Ajuntament celebra el ple municipal del mes d’Abril

Aquest dimecres, 25 d’abril, s’ha celebrat la quarta sessió plenària de l’any 2018 de l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Un ple municipal en el que les mocions d’urgència presentades pels diversos grups municipals van ser les protagonistes.

Totes, cinc en total, estaven dirigides a dues temàtiques principals. Per una banda a l’educació i la no eliminació d’una línia de P3 de l’escola Pablo Picasso i la resta es basaven en el diferents reaccions dels grups municipals davant la no cessió per part del consistori d’un local a l’entitat Ateneu de Barberà per acollir una assamblea del CDR Barberà per la democràcia.

A la sessió del mes d’abril també es van aprovar les festivitats locals de l’any 2019, una modificació de crèdit per a cobrir el pressupost sol·licitat per l’empresa adjudicatària del contracte dels serveis de recollida de residus i neteja viària del municipi i es va ratificar el procediment vers la tramesa de l’expedient d’un recurs contenciós administratiu.

Podeu escoltar tota la sessió plenària d’aquest mes d’abril a continuació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.