Informació local

Barberà presenta la 8ena Ruta de la Tapa

Flam de salmorejo amb virutes de pernil i all confitat, sandwich pulled pork amb pinya, parmentier de patata i sal de pernil o pebrots farcits de secret ibèric, patates i crema són només algunes de les creacions que es podran gaudir durant l’edició d’enguany de la Ruta de la Tapa.

Aquest dimarts, 8 de maig, es va presentar a l’Ajuntament de Barberà del Vallès la 8ena edició de la Ruta de la Tapa que començarà aquest divendres, 11 de maig, i que s’allargarà fins al proper 27 de maig. Enguany hi ha 13 establiments col·laboradors que ofereixen 13 tapes diferents a un preu de 2,75€ on ja s’inclou una beguda.

Durant l’acte de presentació, l’alcaldessa de Barberà, la Sílvia Fuster, va poder tastar algunes de les creacions dels restauradors que es presenten a aquesta edició i va aprofitar per agrair el seu esforç i la seva participació.

 

Com ja és habitual, tots els ciutadans i ciutadanes que participin d’aquesta edició de la Ruta de la Tapa es trobaran un desplegable amb la informació detallada dels ingredients que conté cada tapa, els possibles al·lergògens i les adreces i els horaris en què cada comerç ofereix la seva elaboració.

A més, en aquest desplegable hi ha 13 caselles, corresponents a les 13 tapes i als 13 establiments col·laboradors i totes les persones que tastin totes les tapes entraran al sorteig d’un regal que ofereixen els establiments amb la col·laboració de Viajes Ecuador.

L’alcaldessa, Sílvia Fuster, a més, destacava la creativitat amb la que estan realitzades aquestes elaboracions i la gran varietat que hi ha en aquesta edició

Recordem que la Ruta de la Tapa s’emmarca dins del cicle ‘Tastem Barberà’ que culminarà amb la 4rta Mostra Gastronòmica els dies 2 i 3 de juny a la Plaça Garcia Lorca, on 8 establiments de restauració de la ciutat oferiran una amplia varietat de les seves especialitats, des de les creacions més tradicionals a les més innovadores o exòtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *