Informació local

Ràdio Barberà amb la Ruta de la Tapa (I)

Barberà del Vallès està gaudint de la 8ena Ruta de la tapa a 13 establiments de la nostra ciutat i Ràdio Barberà no volia quedar-se sense tastar les elaboracions que ens porta l’edició d’enguany d’aquesta iniciativa gastronòmica.

Per aquest motiu la nostra companya Alba González ha decidit visitar els diferents establiments per a conèixer tots els detalls de les propostes culinàries d’enguany.

Aquest dimecres al De ben a prop ens ha explicat com van ser les seves visites al Bar Granja Can Llobet amb la tapa “Nautilus”, el Restaurante Tío Flores i el seu “Dado de bacalao al romesco con gulas y crema de mejillones” i al Bar Restaurant Artístic que enguany ofereix la tapa “Piquito de oro.

Podeu escoltar tot allò que ens han explicat els diferents restauradors aquí.

Join the discussion

  1. Just

    Es la 7ena ruta no la 8ena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *