De ben a prop

La Fundació Barberà Promoció parla de l’Àrea d’Assessorament Empresarial

Aquest dijous, 17 de maig, ens han visitat novament els companys i companyes de la Fundació Barberà Promoció, en aquesta ocasió per a donar a conèixer els serveis i accions que es realitzen des de la seva Àrea d’Assessorament Empresarial.

Aquest és un departament dedicat a la promoció, creació i consolidació d’empreses, adreçat principalment a les persones emprenedores sense una idea clara de negoci, a les que volen crear el seu propi lloc de treball i a les empreses ja constituïdes amb demandes específiques.

La responsable i el tècnic d’Assessorament Empresarial de la Fundació Barberà Promoció, Ainhoa Plana Jiménez i Pol Florenza, i el tècnic en Dinamització Ocupacional, Òscar Llorente han explicat al De ben a prop les principals característiques d’aquest servei.

Podeu escoltar la tertúlia íntegre aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *