Informació local

Ràdio Barberà amb la Ruta de la Tapa (III)

A Ràdio Barberà tcontinuem gaudint de la 8ena Ruta de la tapa de la nostra ciutat i la nostra companya Alba González continua amb les seves visites als diferents establiments per a conèixer tots els detalls de les elaboracions dels 13 establiments participants d’enguany.

Aquest dimecres al De ben a prop ens ha explicat com van ser les seves visites al Bar Restaurante Extremeño amb la seva tapa “Medallón de pies de cerdo relleno de morcilla de cebolla al toque de foie y cebolla caramelizada“, al Oasis Barberà el qual ofereix “La nostra Strogonoff” i La Vermuteria i la seva “Fusión del Sur.

Podeu escoltar tot allò que ens han explicat els diferents restauradors aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *