Informació local

Ràdio Barberà amb la Ruta de la Tapa (IV)

Aquest diumenge, 27 de maig, finalitza la 8ena Ruta de la tapa de la nostra ciutat i la nostra companya Alba González ha finalitzat les seves visites als diferents establiments que ens han explicat tots els detalls de les propostes culinàries que enguany ha creat els 13 establiments participants.

Aquest divendres al De ben a prop ens ha explicat com van ser les seves visites a la Cerveseria La Penúltima amb la seva tapa “Vici pur“, al Restaurant Sultán el qual ofereix l’elaboració anomenada “Msakhan“, el Restaurant Tàpera i el seu “Stronboli” i finalment, el Restaurante Tres Puertas, en el qual es pot degustar la “Lágrima de almadrava.

Podeu escoltar tot allò que ens han explicat els diferents restauradors aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *