Entrevistes

El TMC tanca la temporada a “Mossbank Road”

Aquest divendres, 25 de maig, el Teatre Municipal Cooperativa es va omplir per a veure l’obra “Les noies de Mossbank Road” de Bito Produccions. Aquest espectacle posava el punt i final a la temporada de primavera de l’equipament cultural.

Disfressada rere una clau d’humor, aquesta és una història que parla d’amistat, d’aquella que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants. I és en aquesta casa d’estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes fan “l’estirada” juntes, i juntes tasten la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.

La Di, la Viv i la Rose, les tres protagonistes, són un fidel reflex de l’evolució que vivim amb els pas dels anys, amb el despertar d’una realitat que la joventut i la inexperiència ens tenen amagada i que poc a poc es va descobrint, donant pas a les sorpreses que la vida té preparades.

L’època a Mossbank Road té un gran pes a l’obra, un període en el que les tres protagonistes, Clara Segura, Marta Marco i Daniela Feixas, han de traslladar-se a la crucial edat dels 18 anys. Un viatge, però, que ha portat molts records i que ha tingut certes dificultats:

Sota la direcció de Sílvia Munt, el teatre Villaroel va veure néixer l’adaptació d’aquesta obra d’Amelia Bullmore. El component femení és evident en aquest muntatge, tot i que precisament, aquest fet és el que l’elenc pretén que no es converteixi en notícia sobretot amb el context social que s’està vivint actualment.

Amb una molt bona acollida per part del públic, actualment “Les noies de Mossbank Road” es troba de gira pels teatres catalans, una gira que ha provocat que s’hagi de treballar per adaptar l’obra als diferents escenaris i circumstàncies.

Uns llargs aplaudiments, que van donar temps a que les actrius sortissin a saludar en diverses ocasions, van posar el punt i final a la vetllada d’aquest divendres i a la temporada del Teatre Municipal Cooperativa de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *